Tuinontwerp

Een compleet plan voor jouw nieuwe tuin!

We creëren samen jouw mooiste tuin

Je wil graag een goede en verrassende indeling van jouw tuin, maar je komt daar zelf niet uit? Je zoekt een totaal plan, waarbij indeling, beplanting en verlichting afgestemd zijn op jouw wensen en de juiste sfeer uitstralen, maar je weet niet hoe je dit aan moet pakken.

Een tuin is om van te genieten! Wat jouw wensen ook zijn: ruimte om gezellig te borrelen met vrienden, een plek voor kinderen om te spelen of wil je vooral genieten van de schoonheid die de natuur te bieden heeft? Of misschien wel allemaal? Het kan! Met een goed doordacht en in de detail uitgewerkt plan zorg ik dat jij helemaal van jouw tuin kan genieten. Zoals jij dat wilt!

Maatwerk, kwaliteit en prettige samenwerking

Mijn ontwerpen zijn  persoonlijk en op maat gemaakt. We hebben tijdens het hele traject veelvuldig contact. We beginnen met een persoonlijke intake en het bekijken van de tuin. Vervolgens kom ik een paar keer bij je langs (of videobellen we als dat praktischer is) om de verschillende fases in het ontwerp met je te bespreken. Ik neem jouw input en ideeën mee voor de volgende stap. Ik zie het als een samenwerking, waarbij ik de kennis, ideeën en creativiteit inbreng, maar jullie wensen en inbreng net zo belangrijk zijn.

De aanleg van de tuin is natuurlijk de volgende stap in het realiseren van je gewenste tuin. Uiteraard kun je dat zelf of in eigen beheer oppakken. Mocht je dat willen, kan ik je ook daarbij ondersteunen.

Wat zeggen anderen over Leonie

Het proces begon met verkennend gesprek waarin we de huidige tuin lieten zien en onze wensen op tafel legden. We vonden het zelf belangrijk om bepaalde elementen en materialen opnieuw te gebruiken. Het ontwerp was ondanks de relatief kleine afmetingen verrassend vernieuwend t.o.v.  de oude indeling. Heel veel wensen waren gerealiseerd zonder dat het ‘te vol’ werd, in een stijl die bij ons en ons huis past.

Eline en Gertjan – de Meern

Wat we zo fijn vinden aan de samenwerking met Leonie is dat ze echt geluisterd heeft naar wat voor mensen wij zijn, wat we leuk vinden, maar ook denkt ze met ons mee en komt met ideeën. We hebben elkaar 4 keer gesproken. Elke fase werd het plan steeds concreter.

Rob en Inge - Houten

Je ontvangt het tuinontwerp in een mooi naslagwerk op A3 formaat, zodat je alles nog vaker kunt nakijken en iets moois hebt om te laten zien.

SFEERBEELD

Met voorbeelden en sfeerplaatjes laat ik je zien hoe het kan worden.

IDEE

Dit plan geeft je een idee van de opzet en de visie achter het ontwerp voor je tuin.

TUINONTWERP

Een plan voor de tuin, met plattegrond op schaal en een ruimtelijke tekening.

BEPLANTINGSPLAN

Met een beplantingslijst en –schema.

>>> Lees hier meer

SEIZOENSBEELD

In het ontwerp is de beplanting zo op elkaar afgestemd dat in elke jaargetijde iets interessants te zien is in je tuin.

VERLICHTINGSPLAN

Goede verlichting maakt je tuin helemaal af! Geen kermis, maar stijlvolle lichtaccenten die de tuin ook ’s avonds boeiend maakt.

Leonie Kooistra Tuinen

Wil je weten hoe je nog meer kunt gaan genieten van je tuin? Neem nu contact op voor een vrijblijvende kennismaking!