Leonie Kooistra

Leuk om kennis te maken!

We creëren samen jouw mooiste tuin

Ik ben Leonie Kooistra en woon met man en twee kinderen in De Bilt. Ik ben mijn loopbaan gestart in de zakelijke dienstverlening, heb hard gewerkt en ook veel plezier gehad.

Ik heb de tuin en het buitenleven pas (weer) ontdekt toen ik door een pittige tijd ging. De tuin was heilzaam, de tijd nemen om te zien wat er groeit en bloeit, luisteren naar de vogels of lekker buitenspelen met de kleine man.

Daar is mijn interesse voor het groen weer aangewakkerd. Ik begon me meer te verdiepen in planten en ging ook wat groente verbouwen.

Stiekem droomde ik er van om hier meer mee te doen!
Ik gun anderen ook het plezier van een mooie tuin en wil daar graag aan bijdragen!

Ik besloot mijn hart te volgen en ben in 2018 gestart met de opleiding Tuinarchitectuur. Een leuke en intensieve periode, die ik heb afgesloten met het behalen van mijn diploma.

Ik luister goed naar je en ontwerp de tuin die echt bij je past!

In mijn bedrijf Leonie Kooistra Tuinen kan ik echt mijn energie en creativiteit kwijt! Ik haal veel voldoening uit het ontwerpen van een verrassende en perfect passende tuin!

Ik streef altijd naar kwaliteit en 100% tevredenheid van mijn klanten. De persoonlijke verbinding met mijn klanten, achterhalen wat ze echt willen en dat vertalen naar de beste oplossing kenmerkt mijn manier van werken en geeft mij ontzettend veel plezier en voldoening!

Wat zeggen anderen over Leonie

Door het ontwerp van Leonie realiseren wij straks een tuin waarvan we overtuigd zijn dat we er nog lang plezier aan beleven. We zouden samenwerken met Leonie zeker aanraden vanwege de wijze waar op ze te werk gaat: persoonlijke aanpak, goed plan van aanpak, communicatie en relaxte samenwerking. De mogelijkheid voor projectbegeleiding/ betrokkenheid tijdens de uitvoering is een mooie optie om alles tot een goed einde te brengen.

Joost en Monique, Zaandijk

Leonie is gezellig, creatief, luisterde goed, gaf push-back waar nodig, zorgde voor structuur en had geduld. We zijn meer dan tevreden met het eindresultaat.

Anne-Fleur en Gerrit - Hoef en Haag

Leonie Kooistra Tuinen

Wil je weten hoe je nog meer kunt gaan genieten van je tuin? Neem nu contact op voor een vrijblijvende kennismaking!