Projectbegeleiding

Voor de aanleg van jouw nieuwe tuin

Zonder moeite je tuinontwerp realiseren

Ben je druk en zie je er tegenop dat de hele tuin overhoop ligt? Weet je eigenlijk niet waar je op moet letten als de tuin wordt aangelegd? Of wil je graag ontzorgd worden in het uitzoeken van meubilair of een mooie buitenkeuken?

Met de dienst projectbegeleiding kan ik je hierbij helpen. Ik ben regelmatig aanwezig bij de aanleg van de tuin en heb overleg met de hoveniers.

Ik zorg er voor dat de tuin wordt aangelegd zoals het ontwerp bedoeld is. Bijsturen is dan makkelijk en het resultaat helemaal naar jullie wens!

Hoe ontzorg ik je bij de aanleg van je nieuwe tuin?

Leonie Kooistra Tuinen kan al het werk rondom de aanleg van een nieuwe tuin voor je uithanden nemen. Uiteraard werk ik samen met goede hoveniersbedrijven, maar ik kan ook offertes aanvragen bij andere hoveniers.

Ik kan helpen met het uitzoeken van meubilair, buitenkeuken of andere zaken. Ook in het proces van het aanvragen van de juiste vergunningen kan ik ondersteunen.

Projectbegeleiding is maatwerk. Vooraf stemmen we precies af welke zaken je wil uitbesteden, hoe vaak en op welke wijze we contact houden en natuurlijk maken we afspraken over kosten en budget.

Wat zeggen anderen over Leonie

Leonie is enthousiast en consciëntieus, ze laat geen detail onverlet en ook in de begeleiding tijdens de aanlegdagen zat ze er bovenop! Niet te beroerd om weer in de auto te stappen en te overleggen met de tuinmannen. Verder is ze heel laagdrempelig bereikbaar voor overleg via de app en reageert snel.

Eline en Gertjan – de Meern

De mogelijkheid voor projectbegeleiding/betrokkenheid tijdens de uitvoering is voor ons een mooie extra optie om alles tot een goed einde te brengen.

Joost en Monique - Zaandijk

Leonie Kooistra Tuinen

Wil je weten hoe je nog meer kunt gaan genieten van je tuin? Neem nu contact op voor een vrijblijvende kennismaking!